logo

LUND BØRNEHUS

Børnehaven i Lund er en nytænkende institution, hvor landskabet og bygningen smelter sammen. Visionen er at skabe et landskabsrum, hvor naturen hele tiden er til stede – her kan man fysisk lege med byggeklodser under åben himmel, sidde i læ og snakke i en af bygningens uderumsnicher og hele tiden få et kig ud mod det legende landskab. Bygningen er, som noget ganske unikt, tænkt i 4 dele, der i stigende grad åbner sig for landskabet og naturen. Her er isolerede rum med direkte adgang til en stor træterrasse og her er rum hvor kun få vægge og en tynd tagflade skygger for regn og vind. Her sidder man ude, og er samtidigt en del af miljøet inden for. Helhedsplanen binder de sansemotoriske elementer, blomster, dufte og rumligheder sammen til et fantastisk børnemiljø.

Project Details

Client: Horsens Kommune / Lund Børnehus

Date: 2016