logo

DAGINSTITUTION I KORSØR

Projektet er en renovering af Børnehuset Loppens vestlige udearealer. Helhedsplanen for området bygger på sanselige lege, naturlige materialer og elementer, og ikke mindst et sted, hvor der er oplevelser og udfordringer for alle. Planen indeholder bl.a. en multibane opbygget af tykke træsveller, et snitteværksted under store eksisterende løvtræer og balanceleg hen over bølgende græsbakker.

English

The project is a renovation of the west facing outdoor areas at the day care “The Flea”. The master plan for the area is based on sensory play, natural materials and elements, and is a place where there are experiences and challenges for all ages. The plan includes a multi-functional game court framed by thick timber sleepers, a cutting workshop under large existing hardwoods, all spread between the rolling grass hills.

Project Details

Client: Loppen I Korsør

Date: 2013

Korsør Kommune