BOLDERSLEV OMRÅDEFORNYELSE

Synliggørelse af byens fællesskaber og nye unikke aktiviteter fungerer som løftestang for udvikling i Bolderslev områdefornyelse. Igennem tre lokale nedslag er Bolderslev blevet en by med sammenhæng, trygge forbindelser og aktiviteter på tværs af byen.

Med mulighed for ophold, leg og små forsamlinger skaber Fritidspladsen rammerne for en lokal kulturplads, hvor spontane møder og aktiviteter kan opstå i de udendørs arealer imellem Fælleshuset og Fritidscenteret. Et eksisterende mekka af foreningsliv og lokale aktiviteter bliver understøttet med et urbant og spændende ankomstrum, hvor byens borgere bliver budt velkommen til Bolderslev Fritidscenter.

Bakkeleg og asfaltbane skaber rammerne for den legende Skoleankomst ved Bolderslev Skole. Her er etableret et finurligt legelandskab, som sætter fart på aktiviteterne igennem bølgende asfaltbakker og udfordrede klatreleg.

Det primære bindeled imellem byens aktiviteter er blevet transformeret til en tryg og sikker forbindelse for byens børn. Her er den direkte forbindelse, fra skolen til byens fritidscenter, blevet fornyet igennem fartdæmpende installationer, tryghedsbelysning og en ny sikker afgræsning mellem hård og blød trafik.

Proces: Urban Goods

Trafikrådgiver: Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik

Ingeniør: Fuldendt Rådgivende Ingeniører

Fakta

Lokation:

Bolderslev

Bygherre:

Aabenraa Kommune

Status:

Udført 2021

Fotograf:

Martin Schubert

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.