VISION

Vores mål er at skabe kreative landskaber og byrum – der er nordiske, legende, poetiske og levende. Vi arbejder med en bæredygtig tilgang, hvor bæredygtige materialer, naturlig klimasikring og en mangfoldig natur der summer af både liv, insekter og oplevelser er en fast del af tegnestuens fokus.

Vi har en klar ambition om at skabe kvalitet der holder i en lang årrække, både i materialer, program og udtryk, og så der skabes finurlige landskaber der bringer os sammen som mennesker og får os til at smile til hinanden.

 Vi giver en professionel rådgivning, hvor samarbejdet og den gode dialog vægtes højt, og hvor vores faglige viden bringes i spil. Vi er modige og tør udfordre vanetænkning og den klassiske opfattelse af landskabsarkitektur, så projekterne får en reel effekt og gør en forskel – og vi gør det med et smil på læben.

Tegnestuens ambition er at holde fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi er stolte af vores arbejde og hvor vi udvikler projekterne i fællesskab. På tegnestuen forventer vi at alle bidrager til et legende, levende, fagligt og kreativt miljø, hvor der er plads til både ærlighed, grin og et socialt fællesskab – og vi forventer ligeledes at vores samarbejdspartnere og kunder vil bidrage til en god kultur. Vi tror i høj grad på at gode menneskelige værdier skaber kvalitet på mange fronter.

Landskabets poesi

Vi tegner og bygger kreative landskaber der sætter poesien, kunsten og de subtile oplevelser i centrum. Poesien kan have mange udtryk i tekst, i form, i farver eller i stoflighed. Poesien kan sætte tankerne i gang eller sætte et smil på læben. Poesien kan få os til at se hinanden og skabe et socialt rum. I vores projekter er de små detaljer altid tænkt ind fra starten og er en fast del af vores tankegang.

Kvalitet, evidens og eksperimenter.

I vores projekter har vi fokus på at skabe kvalitet! Materialer skal holde i mange år, de skal patinere smukt og leveres i en høj kvalitet. Funktionerne skal gennerere en høj værdi, hvor oplevelserne styrkes om et fællesskab eller et lokalmiljø – så vi bidrager til en kvalitet der også skaber en lokal stolthed. Og selvfølgelig skal den økonomiske kvalitet støbe fundamentet for en bæredygtig udvikling, hvor vi i vores projekter har fokus på hvordan der skabes en størst mulig værdi for pengene. Det betyder også at vi hellere vil tegne ”mindre og bedre” – og ikke blot smøre et tyndt lag af ”persille” ud over landskabet.

Vi har en Ph.d. uddannet landskabsarkitekt ansat i vores team, og vi arbejder løbende sammen med forskellige forskere og eksperter, der kan kvalificere vores arbejde og sætte fokus på evidens, best-practice og nye landskabelige eksperimenter der kan skabe værdi og innovation i landskabet.

Vi har en levedygtig tegnestue i balance og udvikling, vi tager ansvar og udvikler alle vores projekter i en symbiose mellem hårdt arbejde, faglig stolthed, sære eksperimenter, store smil, gode drinks og sammenhold.

 Velkommen til Gustin Landskab

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.