NATUROPLEVELSER I FILSKOV

I Filskov er naturen tilgængelig for alle byens beboere. Med nyanlagte stiruter som forbinder byen og den nære natur samt flere aktiviteter ude i landskabet, er naturprojektet et eksempel på hvordan man skaber lokale fællesskaber ude i den friske luft.
Projektet består af tre hovedelementer, der tilsammen statuerer en fortolkning af, hvordan man kan øge brugen af de nære naturlandskaber.

Det første element er et sammenhængende netværk af tilgængelige stier med en personlig og stedsspecifik naturformidling. På stierne er der specialdesignede landskabselementer med indskrevet poesi, som giver muligheder for ophold, et hvil og små forsamlinger.
Det andet element er de unikke hotspots der knytter stedets naturtyper med forskellige fysiske aktiviteter, hvor der både er mulighed for at få
pulsen op og fordybe sig i omgivelserne.

Den tredje del er det lokale forankringspunkt i byens centrum, der både synliggør de mange muligheder og aktiviteter i områdets natur, og samtidig skaber et lokalt mødested for både cykelfolket, vandrerne, løberne og for byens mange fællesarrangementer.

De små digte og ordsprog på svellerne er skrevet af digteren Carsten René Nielsen.

Fakta

Lokation:

Filskov

Status:

2017

Poet:

Carsten René Nielsen

Fotograf:

Gustin Landskab, Johnny Madsen & Billund Kommune

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.