GJERLEV OMRÅDEFORNYELSE OG BYSKOV

Igennem en større transformation af arealerne ved Gjerlev Hallen og Aktivitetshuset, er der blevet skabt plads til samling og leg, særligt for byens børn og unge. Med nye opholdsmuligheder i parken mellem hal og dagligvarebutik, er der blevet skabt plads til de små ophold samt tilskuerpladser til byens krolfbaner, små stiforbindelser og en ny bypark der binder områderne sammen og giver plads til både løbere og hundeluftere.

Det bølgende og dynamiske bakkelandskab skaber et vildt og energifuldt aktivitetsområde omkring fodboldbanen. Her forbinder en sjov og udforende asfaltbane landskabets bakker, som giver mulighed for at øve fart og teknik på både løbehjul, cykel og rulleskøjter i det grønne landskab.

Det store og unikke parkourelement skaber plads til samling, leg og ophold i de nære områder ved Gjerlev Hallen. Her har små som store mulighed for at udfordre balancen og udfolde fantasien i det kubiske landskab.

I et sideløbende projekt, er der blevet indhentet finansielle midler til at rejse en byskov, hvor vildnæs, gemmeleg og hulekrat med årene vil vokse. Der er igennem områdefornyelsen blevet anlagt en række unikke træplatforme, som åbner op for mulighederne i Gjerlevs nye skov. Picnic, stjernekiggeri og rolleleg er bare et par af mulighederne på de enkle cirkulære træplatforme, der skaber rammerne for små oplevelser i skoven.

Fakta

Lokation:

Gjerlev

Bygherre:

Randers Kommune

Status:

Udført 2022

Fotograf:

Martin Schubert og Gustin Landskab

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.