HELHEDSPLAN – BILLUND

Med fokus på at trække naturen ind i byens kerne – grønne oaser med plads til ro, samvær og aktivitet – er helhedsplanen for Billund et eksempel på, hvordan man kan binde by og opland sammen i en klar blågrøn struktur.

Bl.a. er byens bæk iscenesat med en række grønne rum inde i byen. Ved ældrecenteret er uderummene omlagt, så de skaber en rolig oase og med direkte adgang til et mere action præget senior-fitness område.

Samtidigt bruges ældrecenterets grønne ramme til en aktiv leg- og læringsfacade mod skolen – og både trafikflow, cyklende og legende børn indtænkes i en sammenhængende helhed.

Fakta

Lokation:

Billund plejecenter og skole

Bygherre:

Billund Kommune og privat fond

Samarbejdspartnere:

Privat fond

Status:

2020

Fotograf:

Gustin Landskab

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.