LUND BØRNEHUS

Børnehaven i Lund smelter sammen med det omkringliggende landskab. Her leger man med LEGO under åben himmel, eller sidder i læ og snakker i en af bygningens uderumsnicher, med et kig ud mod det legende landskab. Visionen er at skabe et landskabsrum, hvor naturen hele tiden er til stede. Bygningen er tænkt i fire dele, der i stigende grad åbner sig for landskabet og naturen. Her er opholdsrum med direkte adgang til en stor træterrasse og rum hvor kun få vægge og en tynd tagflade skygger for regn og vind. Her sidder man ude, og er samtidigt en del af miljøet inden for. Helhedsplanen sammenbinder de sansemotoriske elementer, blomster, dufte og rumligheder i et fantastisk børnemiljø.

Fakta

Lokation:

Lund Børnehus

Bygherre:

Horsens Kommune

Samarbejdspartnere:

Atrio Arkitekter

Status:

2016

Fotograf:

Grala Foto

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.