BROBYVÆRK

I Brobyværk er der lavet områdefornyelse omkring den lokale skole og hal. Her er skabt et levende landskab, som opfordrer til bevægelse, lege og at bruge sin fantasi. Området er et nyt samlings- og aktivitetscentrum, med en lokal kobling mellem skole, by og idrætshallen.

Fornyelsen er lavet gennem en brugerinddragelsesprocess, hvor der blev udpeget en række nøglepunkter i samarbejde med områdets lokale beboere: Heriblandt nye p-pladser, gode oversigtsforhold for børn der bliver hentet og bragt til skole og sport, ny synlighed for byen

og nye bevægelsesmuligheder for alle, hvilket alle er punkter som blev realiseret i fornyelsen.
Projektet er en del af en større områdefornyelse i Nr. Broby og Brobyværk.

Fakta

Lokation:

Nørre Broby

Bygherre:

Fåborg Midtfyn Kommune

Samarbejdspartnere:

Urban Goods

Status:

2019

Fotograf:

Gustin Landskab

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.