UDVIKLINGSPLAN LYNGHOLT FAMILIECAMPING

Udviklingsplanen for Lyngholt Familiecamping er udarbejdet som en del af projektet CAMP NOW – BUILDING SUSTAINABLE CAMPS AND BRANDS. I CAMP NOW arbejdes der med, hvordan campingproduktet kan transformeres til at blive bæredygtig outdoor overnatning af høj kvalitet. Udviklingsplanen skitserer en bæredygtig, langsigtet og markedsrelevant udvikling af campingpladsen.

Pladsen indskriver sig i et væsentligt kulturhistorisk landskab med mange tunge kulturarvsaktører med identitetsskabende værdi for området. Pladsens centrale placering som portal til dette område rummer et stort potentiale, og der er mulighed for associations-branding, hvor pladsen indskrives i et netværk med områdets karakteristiske landskabs og kulturarvs kvaliteter. Narrativet om at Camp Lyngholter portalen til Slotslyngen,
Hammershoved, Granitbruddene og fredsskoven er oplagt og stærkt!

Det er væsentligt at campingpladsen knytter sig tæt til de storslåede naturoplevelser som primær nabo. Dette gøres med en række formidlingsmøbler som giver mulighed for at sidde, strække ud, lege, ect, og samtidig har integrerede formidlingsplancher med kort og stemningsbilleder.

Hytterne varierer i måden de forholder sig til fællesskabet og privatheden. Nogle af hytterne isoleres via beplantning og orientering, mens andre har en tydelig relation til hinanden. Sålede åbnes for forskellige feriemuligheder, hvor vennepar kan booke forbundne hytter, mens enkeltpar kan betale ekstra for den isolerede oplevelse i skovbrynet.

Fakta

Lokation:

Bornholms Regionskommune

Bygherre:

Dansk Kyst & Natur turisme

Samarbejdspartnere:

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Status:

Udarbejdet i 2021

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.